Isa, Mattias och Max

Hejsan :) Igår var jag med Isa, Mattias och max vi åt på en kina resturang men jag fick fel mat xD hehe, men det gick i ändå. Sen kollade vi på bio, vi såg Simon och ekarna vilket var en bra film men man förstod inte riktigt vad den gick ut på :P åkte senare och hyrde film, köpte lite godis och sånt och åkte hem till mig och hade filmkväll, mys :D vi gick väll och la oss vid fyra eller senare kommer inte riktigt ihåg, sen vaknade vi av att deras mobiler ringde för att de båda pojkarna skulle upp och jobba men jag och Isa låg kvar och sov ganska långt tid till ^^ Jag och Isa gick senare upp och åt frukost och hade det bra ^^ Vi har nu bestämt att vi ska träna en gång i veckan tillsammans vilket kommer bli kanon :D jag måste skärpa till mig med mitt godis ätande :O nu får det bara bli på helgerna, punkt slut. Var även ut och power walkade idag det var skönt ^^ snart kommer min kära pojkvän hit, sen blir det att åka till min syster som har fyllt år :D Och så vill jag säga tack till mina tre bästavänner! ni är underbara :) och jag är jätte glad att jag har er!

:D

I det här inlägget kommer jag skriva om en underbar person, hon är min bästavän och hon betyder otroligt mycket för mig. Bättre vän än henne kan man inte ha! hon är jämt glad och sprallig ^^ jag har aldrig möt någon som är lika snäll och omtänksam plus lika fin som henne. Man kan lita på henne i alla lägen och hon finns alltid där, hon har ett hjärta utav guld! Hon gör en alltid på bra humör. En riktigt rolig tjej helt enkelt :) hon förtjäna all lycka i hela världen :) tack för att du finns! <3


Love over gold

Hej ^^ i lördags var jag med min underbara vän Isa:D vi gick på stan där jag köpte en tröja och en film. Vi åt på kina och så fikade vi :) och hade det jätte mysigt. Senare åkte jag hem och packade och åkte till Hannes :D såg på film och myste. Idag var det skola igen då, slutade 3 och har nu suttit och jobbat med projektarbetet ett bra tag.

Las palmas

Tjabba :D igår kom jag hem ifrån las palmas, vilket har varit väldigt härligt, runt 25- 30 grader varmt och sol varje dag, badat, varit på en djurpark som låg mitt i bergen väldigt coolt :) varit på den bästa showen någonsin, och det har fått mig att börja tänka på att gå en musikal linje, men vi får se hur det blir med det ^^ men har haft det väldigt bra förutom att vi inte hade varm vatten på 4 dagar och lite annat. Åkte ju ditt med mina päron och min Älskling vilket gjorde det underbart :D ville verkligen inte åka hem, bilder kommer senare.

RSS 2.0